RU

Метод определения заряда суспензий сахарного производства

  • Номер: 1 (313), 2010
  • Страницы: 95—97
  • Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
  • Авторы: Савостин А.В., Шурай П.Е., Решетова Р.С., Луцюк А.М., Ларюхина А.Н.
  • Аннотация:

    Проведены исследования по разработке метола определения заряда суспензий сахарного производства. Метод заключается в определении суспензионного эффекта суспензий.

  • Ключевые слова: преддефекация, метод определения заряда суспензий сахарного производства, суспензионный эффект

EN

Method of determining the charge of suspensions in sugar manufacture

  • Number: 1 (313), 2010
  • Pages: 95—97
  • Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
  • Authors: Savostin A.V., Shuray P.E., Reshetova R.S., Lutsyuk A.M., Laryukhina A.N.
  • Annotation:

    The researches on the method of determining the charge of suspensions of sugar manufacture are conducted. The method consists in determining suspension effect of suspensions.

  • Keywords: pre defecation, method of determining the charge of suspensions in sugar manufacture, suspension effect.
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика