RU

ПРИМЕНЕНИЕ ЖМЫХА ИЗ СЕМЯН АМАРАНТА В ПРОИЗВОДСТВЕ КОМБИНИРОВАННЫХ МЯСНЫХ ПРОДУКТОВ

  • Номер: 4 (316), 2010
  • Страницы: 11—12
  • Раздел: Научный обзор
  • Авторы: А.А. ФЕДОРОВ, Л.В. АНТИПОВА
  • Аннотация:

    Изучен химический состав и свойства жмыха амаранта, его физико-химические характеристики, фракционный состав белков. Рассмотрена возможность внесения жмыха амаранта в мясные продукты как источника белка и незаменимых аминокислот.

  • Ключевые слова: жмых амаранта, растительный белок, сквален, аминокислоты, фракционный состав.

EN

APPLICATION OF THE OIL CAKE FROM AMARANTH SEEDS IN MANUFACTURE OF THE COMBINED MEAT PRODUCTS

  • Number: 4 (316), 2010
  • Pages: 11—12
  • Section: Scientific Review
  • Authors: A.A. FEDOROV, L.V. ANTIPOVA
  • Annotation:

    The chemical compound and properties of an oil cake of an amaranth, its physical and chemical characteristics, fractional structure of fibers is studied. Possibility of entering of an oil cake of an amaranth in meat products as source of fiber and irreplaceable amino acids is considered.

  • Keywords: an amaranth oil cake, vegetative fiber, squalene, amino acids, fractional structure.
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика