RU

ОЦЕНКА ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ
КАЧЕСТВА ЗЕРНА ЯЧМЕНЯ В РАЗЛИЧНЫХ ЭКОЛОГИЧЕСКИХ УСЛОВИЯХ ИРКУТСКОЙ ОБЛАСТИ

  • Номер: 2-3 (320-321), 2011
  • Страницы: 17—19
  • Раздел: Сырье
  • Авторы: В.Ю. ГРЕБЕНЩИКОВ, В.В. ВЕРХОТУРОВ, С.О. ПАНКОВЕЦ, А.Ю. ПУЗЫРЕВА
  • Аннотация:

    Исследовано влияние сроков посева и агрофона на урожайность и пивоваренные показатели качеств ярового ячменя сорта Ача, выращенного в различных почвенно-климатических условиях Иркутской области. Результаты позволяют рекомендовать районы и оптимальные сроки сева пивоваренного ячменя в условиях Восточной Сибири.

  • Ключевые слова: ячмень, качество зерна ячменя, технологические характеристики зерна

EN

ESTIMATION OF TECHNOLOGICAL PARAMETERS OF QUALITY OF A GRAIN OF BARLEY IN VARIOUS ECOLOGICAL CONDITIONS OF IRKUTSK AREA

  • Number: 2-3 (320-321), 2011
  • Pages: 17—19
  • Section: Food Raw Materials & Ingredients
  • Authors: V.YU. GREBENSHCHIKOV, V.V. VERHOTUROV, S.O. PANKOVETS, A.YU. PUZYREVA
  • Annotation:

    Influence of terms of crop and agro-background on productivity and brewing parameters of qualities of summer barley of grade Acha which has been brought up in various in soil-climatic conditions of Irkutsk area is investigated. The results allow to recommend areas and optimum terms of sowing of brewing barley in the conditions of East Siberia.

  • Keywords: barley, quality of barley grain, technical characteristics of grain
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика