RU

ПОЛУЧЕНИЕ ПАСТООБРАЗНОГО ПРОДУКТА
НА ОСНОВЕ СУХОГО МОЛОКА С ДОБАВЛЕНИЕМ ПОЛБЫ

  • Номер: 4 (322), 2011
  • Страницы: 30—31
  • Раздел: Технология
  • Авторы: М.С. СОЛОВЬЕВА, Л.А. ЗАБОДАЛОВА
  • Аннотация:

    Разработана технология пастообразного продукта сложного сырьевого состава на основе сухих компонентов: сухого обезжиренного молока (СОМ), изолированного соевого белка (ИСБ) и полбы. Подобрано соотношение СОМ : ИСБ, позволяющее получить продукт с хорошими органолептическими показателями. Выбран способ внесения полбы. Исследованы реологические, органолептические и физико-химические показатели качества продукта.

  • Ключевые слова: пастообразный продукт, сухое обезжиренное молоко, изолированный соевый белок, полба

EN

MAKING PASTY PRODUCT ON THE BASIS OF DRIED MILK WITH EMMER ADDITION

  • Number: 4 (322), 2011
  • Pages: 30—31
  • Section: Technology
  • Authors: M.S. SOLOVYEVA, L.A. ZABODALOVA
  • Annotation:

    Technology of pasty product of complicated raw material composition on the basis dried ingredients: dried fat-free milk, soya isolated protein and emmer was worked out. Ratio dried fat-free milk: soya isolated protein allowing to receive product with good organoleptical properties was selected. Method of emmer addition is chosen. Rheological properties, organoleptical and physics-chemical indicators of quality of a product was investigated.

  • Keywords: pasty product, dried fat-free milk, soya isolated protein, emmer
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика