RU

ВЛИЯНИЕ МЕХАНОХИМИЧЕСКОЙ АКТИВАЦИИ
ИЗВЕСТКОВОГО МОЛОКА НА ЭФФЕКТИВНОСТЬ ОЧИСТКИ
И ТЕРМИЧЕСКУЮ УСТОЙЧИВОСТЬ КЛЕРОВОК САХАРА-СЫРЦА

  • Номер: 4 (322), 2011
  • Страницы: 69—70
  • Раздел: Технология
  • Авторы: А.В. САВОСТИН
  • Аннотация:

    Исследовано влияние активированного известкового молока на повышение эффективности очистки клеровок сахара-сырца и их термоустойчивости. Предложено расчет неучтенных потерь сахарозы проводить по содержанию редуцирующих веществ.

  • Ключевые слова: активация известкового молока, эффект очистки клеровок сахара-сырца, термоустойчивость

EN

INFLUENCE OF MECHANICO-CHEMICAL ACTIVATION OF LIME WATER ON CLEARING EFFICIENCY AND THERMAL STABILITY OF REMELT SUGAR LIQUORS OF RAW SUGAR

  • Number: 4 (322), 2011
  • Pages: 69—70
  • Section: Technology
  • Authors: А.V. SAVOSTIN
  • Annotation:

    The influence of the activated lime water on increase of clearing efficiency of remelt sugar liquors of a raw sugar and their heat resistance are investigated. It is offered to spend calculation of not considered losses of saccharose under the contents of reducing substances.

  • Keywords: activation of lime water, clearing effect of remelt sugar liquors, heat resistance
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика