RU

Влияние белковых продуктов, полученных из семян кунжута, на качество бисквитных полуфабрикатов

  • Номер: 1 (325), 2012
  • Страницы: 47—48
  • Раздел: Технология
  • Авторы: З.Т. Бухтоярова, Н.А. Бугаец, О.А. Корнева
  • Аннотация:

    Установлена возможность использования белкового концентрата, полученного из семян кунжута, взамен 25% пшеничной муки высшего сорта и 100% картофельного крахмала в рецептуре бисквитного полуфабриката. Биологическая ценность готового продукта повысилась при сохранении высокого качества изделий.

  • Ключевые слова: бисквитный полуфабрикат, белковый концентрат из семян кунжута, упруго-пластичные свойства, пищевая ценность

EN

Influence of the protein products by produced from sesame seeds on quality of biscuit semifinished products

  • Number: 1 (325), 2012
  • Pages: 47—48
  • Section: Technology
  • Authors: Z.T. Bukhtoyarova, N.A. Bugayets, O.A. Korneva
  • Annotation:

    Possibility to use protein concentrate produced from sesame seeds, instead of 25% of wheat flour of premium grade and 100% potato starch in a compounding of a biscuit semifinished product has been established. Biological value of the finished product has been increased while the high quality of products has been kept.

  • Keywords: biscuit semifinished product, protein concentrate produced from sesame seeds, elastic-plastic properties, food value
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика