RU

Оценка качества и клинические испытания специализированных пищевых продуктов на основе растительного сырья Южного Урала

  • Номер: 1 (325), 2012
  • Страницы: 103—105
  • Раздел: Методы исследования, качество и безопасность пищевой продукции
  • Авторы: Е.В. Улитин, С.Л. Тихонов
  • Аннотация:

    Установлено, что биологически активные добавки из местного растительного сырья Южного Урала являются источниками биофлавоноидов, витаминов, минеральных веществ и способствуют нормализации обменных процессов, усилению антиоксидантной защиты организма и иммунитета.

  • Ключевые слова: биологически активные добавки, растительное сырье, витамины, микроэлементы

EN

Estimation of quality and clinical tests of specialized foodstuff on the basis of vegetative raw materials of Southern Ural

  • Number: 1 (325), 2012
  • Pages: 103—105
  • Section: Methods of Investigation, Quality & Safety of Food Products
  • Authors: E.V. Ulitin, S.L. Tikhonov
  • Annotation:

    It is established that biologically active additives from local vegetative raw materials of Southern Ural are sources of bioflavonoids, vitamins, mineral substances and normalization of exchange processes promote, to strengthening antioxsidant organism and immunity protection.

  • Keywords: biologically active additives, vegetative raw materials, vitamins, trace elements
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика