RU

Влияние режима маринования на органолептическиеи реологические свойства рыбного полуфабриката

  • Номер: 2-3 (326-327), 2012
  • Страницы: 79—80
  • Раздел: Технология
  • Авторы: О.В. Косенко
  • Аннотация:

    Исследовано влияние концентрации уксусной кислоты и продолжительности маринования на органолептические и реологические показатели мышечной ткани белого толстолобика с целью изготовления пресервов с высокими вкусовыми достоинствами.

  • Ключевые слова: рыбные пресервы, органолептические свойства мышечной ткани рыб, влагоудерживающая способность, режим маринования

EN

Influence of pickling mode on organoleptic and rheological propertiesof fish semi-finished product

  • Number: 2-3 (326-327), 2012
  • Pages: 79—80
  • Section: Technology
  • Authors: O.V. Kosenko
  • Annotation:

    Influence of concentration of acetic acid and duration of pickling on organoleptic and rheological indicators of a muscular tissue of white silver carp for the purpose of preserved food manufacturing with high flavoring advantages is investigated.

  • Keywords: fish preserved food, organoleptic properties of fishes muscular tissue, water-holding capacity, pickling mode
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика