RU

Особенности биохимического состава плодов яблонь, произрастающих в Краснодарском крае

  • Номер: 4 (328), 2012
  • Страницы: 39—40
  • Раздел: Химия пищевых продуктов и материалов
  • Авторы: Н.В. Дрофичева
  • Аннотация:

    Представлены результаты исследований биохимических показателей плодов яблонь, произрастающих в Краснодарском крае, летнего, осеннего и зимнего сроков созревания. Выделены сорта с повышенным содержанием биологически активных веществ с целью их различного использования и переработки.

  • Ключевые слова: яблоки, химический состав плодов, биологически активные вещества, витамины, полифенолы

EN

Biochemical composition features of fruits of the apple-trees growing in krasnodar territory

  • Number: 4 (328), 2012
  • Pages: 39—40
  • Section: Chemistry of Food Products & Materials
  • Authors: N.V. Droficheva
  • Annotation:

    Results of biochemical indicators researches of fruits of the apple-trees growing in Krasnodar territory, summer, autumn and winter terms of maturing are presented. Grades with the raised content of biologically active substances for the purpose of their various use and processing are allocated.

  • Keywords: apples, chemical composition of fruits, biologically active substances, vitamins, polyphenols
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика