RU

Влияние муки, полученной из семян тыквы, на хлебопекарные свойства ржаной муки

  • Номер: 4 (328), 2012
  • Страницы: 81—82
  • Раздел: Технология
  • Авторы: И.М. Кучерявенко, О.Л. Вершинина, Е.Н. Киктенко
  • Аннотация:

    Показана возможность и целесообразность использования муки, полученной из семян тыквы сорта Голосемянная, при производстве ржаных сортов хлеба. Приведены результаты исследования влияния различных дозировок муки из семян тыквы на углеводно-амилазный комплекс ржаной муки.

  • Ключевые слова: мука из семян тыквы, ржаная мука, хлебопекарные свойства, углеводно-амилазный комплекс

EN

Influence of flour received from pumpkin seeds
on bakery properties of rye flour

  • Number: 4 (328), 2012
  • Pages: 81—82
  • Section: Technology
  • Authors: I.M. Kucheryavenko, O.L. Vershinina, E.N. Kiktenko
  • Annotation:

    Possibility and expediency of use of the flour received from seeds of a pumpkin of a cultivar Golosemyannaya by manufacture of bread rye varieties is shown. Results of research of influence of various dosages of the flour from seeds of a pumpkin on carbohydrate-amylase a rye flour complex are presented.

  • Keywords: flour from pumpkin seeds, rye flour, bakery properties, carbohydrate-amylase a rye flour complex
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика