RU

Управление качеством функциональных мясных продуктов питания на основе методов модификации состава и сенсорных технологий

  • Номер: 4 (328), 2012
  • Страницы: 19—22
  • Авторы: Е.Е. Курчаева, Н.В. Королькова, Н.А. Соскова, С.В. Калашникова
  • Аннотация:

    Исследована возможность использования в составе нового мясного продукта биомодифицированного вторичного мясного сырья. Представлен подход к прогнозированию показателей качества мясных продуктов с привлечением структурирования функции качества и сенсорных технологий.

  • Ключевые слова: мясные системы, управление качеством, развертывание функции качества, биомодифицированное мясное сырье

EN

Quality management of functional meat food on basis of structure modification methods and sensory technologies

  • Number: 4 (328), 2012
  • Pages: 19—22
  • Section: To the 100-th Anniversary of Voronezh State Agricultural University of Emperor Peter I
  • Authors: E.E. Kurchaeva, N.V. Korolkova, N.A. Soskova, S.V. Kalashnikova
  • Annotation:

    Use possibility in structure of new meat product of the biomodified secondary meat raw materials is investigated. The approach to forecasting of quality indicators of meat products with use of quality function structuring and sensory technologies is presented.

  • Keywords: meat systems, quality management, quality function deployment, biomodified meat raw materials
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика