RU

Современное состояние и структура мировых ресурсов растительного белка

  • Номер: 5-6 (329-330), 2012
  • Страницы: 7—9
  • Раздел: Сырье
  • Авторы: П.И. Кудинов, Т.В. Щеколдина, А.С. Слизькая
  • Аннотация:

    Проведен анализ данных о мировых ресурсах растительного белка за последние 10 лет и размещении их по географическим регионам и экономическим группам стран.

  • Ключевые слова: пищевой белок, белковые ресурсы, растительные белки, белки животного происхождения

EN

Current status and structure of vegetable protein world resources

  • Number: 5-6 (329-330), 2012
  • Pages: 7—9
  • Section: Food Raw Materials & Ingredients
  • Authors: P.I. Kudinov, T.V. Schekoldina, A.S. Slizkaya
  • Annotation:

    The analysis of data on vegetable protein world resources over the last 10 years and their placement on geographical regions and economic groups of the countries is carried out.

  • Keywords: food protein, protein resources, vegetable proteins, proteins of an animal origin
© 2010—2021 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика