RU

Влияние продуктов переработки плодов облепихи на формирование свойств молочной основы мороженого

  • Номер: 5-6 (329-330), 2012
  • Страницы: 60—61
  • Раздел: Технология
  • Авторы: В.И. Бобченко, Л.А. Текутьева, Ж.П. Павлова, О.М. Сон, Ю.К. Боцко
  • Аннотация:

    Исследовано влияние добавок продуктов переработки плодов облепихи на органолептические и физико-химические характеристики молочной основы мороженого. Установлена возможность использования протертых плодов облепихи при производстве мягкого мороженого с целью расширения его ассортимента и повышения биологической ценности.

  • Ключевые слова: молочная основа мороженого, плоды облепихи, каррагинан, органолептическая оценка продукта

EN

Influence of processing products of sea-buckthorn berries on formation of properties of the dairy basis of ice-cream

  • Number: 5-6 (329-330), 2012
  • Pages: 60—61
  • Section: Technology
  • Authors: V.I. Bobchenko, L.A. Tekuteva, Zh.P. Pavlova, O.M. Son, Yu.K. Botsko
  • Annotation:

    Influence of processing products of sea-buckthorn berries additives on organoleptic and physical and chemical characteristics of a dairy basis of ice-cream is investigated. The use possibility of the wiped fruits of sea-buckthorn berries by production of soft ice-cream for the purpose of expansion of its range and increase of biological value is established.

  • Keywords: dairy basis of ice-cream, sea-buckthorn berries, carrageenan, product organoleptic assessment
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика