RU

Новая технология заварных пряничных изделий с использованием нетрадиционного растительного сырья

  • Номер: 5-6 (329-330), 2012
  • Страницы: 112
  • Раздел: Краткие сообщения
  • Авторы: С.Е. Харьков, В.В. Гончар, Ю.Ф. Росляков
  • Аннотация:

    Разработаны технологии заварных пряничных изделий с использованием нетрадиционного растительного сырья. Показано, что использование при производстве пряничных изделий муки, полученной из пророщенных семян дыни, способствует улучшению органолептических и физико-химических показателей готовой продукции.

  • Ключевые слова: мучные кондитерские изделия, рецептура пряничных изделий, пророщенные семена дыни, органолептические показатели

EN

New technology of scalded gingerbread products with use of non-traditional vegetative raw materials

  • Number: 5-6 (329-330), 2012
  • Pages: 112
  • Section: Short Reports
  • Authors: S.E. Kharkov, V.V. Gonchar, Yu.F. Roslyakov
  • Annotation:

    Technologies of scalded gingerbread products with use of non-traditional vegetative raw materials are developed. It is shown that use by production of gingerbread products of the flour received from germinated seeds of melon, promotes improvement of organoleptic and physical and chemical indicators of finished goods.

  • Keywords: flour confectionery, formulation of gingerbread products, germinated seeds of melon, organoleptic indicators
© 2010—2019 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика