RU

Оптимизация состава сокосодержащего напитка на основе чечевичной дисперсии

  • Номер: 2-3 (332-333), 2013
  • Страницы: 24—26
  • Авторы: С.В. Бутова, М.Н. Шахова, Н.В. Королькова, О.А. Котик, А.А. Колобаева, К.В. Стржалковская, Е.В. Панина, А.А. Ртищев
  • Аннотация:

    С использованием методов математического планирования эксперимента программы Statistica оптимизирован состав сокосодержащего напитка на основе чечевичной дисперсии с добавлением фруктовых и овощных соков.

  • Ключевые слова: сокосодержащий напиток, дисперсия семян чечевицы, белковый продукт, регрессионный анализ, регрессионная модель

EN

Optimization of beverage containing juice on basis of lentil dispersion

  • Number: 2-3 (332-333), 2013
  • Pages: 24—26
  • Section: To the Jubilee of the Faculty of Technology and Merchandising of Voronezh State Agrarian University
  • Authors: S.V. Butova, M.N. Shakhova, N.V. Korolkova, O.A. Kotik, A.A. Kolobaeva, K.V. Strzhalkovskaya, E.V. Panina, A.A. Rtishchev
  • Annotation:

    By using methods of mathematical design experiments of «Statistica» program optimized beverage containing juice on basis of lentil dispersion with addition of fruit and vegetable juices.

  • Keywords: beverage containing juice, dispersion of lentil, protein product, regression analysis, regression model
© 2010—2021 ФГБОУ ВО «КубГТУ». Все права защищены. Публикационная этика